כוויות בטוסיק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/06/2015 | 06:48 | מאת: מור

היי ליאת, תינוקת בת 3 שבועות עם טוסיק אדום עד כדי כוויות ניסינו טבע קוטן ואינוטיול וכמובן כל מיני חברות כגון פסטה בייבי.. אך לשווא יש משחה שכן תעזור ?

מור שלום, נראה שניסיתם תכשירים מגוונים שאמורים לעזור. טבעקוטן היא תרופת מרשם, אז מניחה שרופא ילדים ראה את המצב. בנוסף לשימוש במשחות החתלה טיפוליות, חשוב להימנע משימוש במגבונים, ובמקרה הצורך לשטוף עם מים חמימים בלבד או בתוספת שמן רחצה. חשוב לאוורר את האי\זור ככל שניתן, ולהגדיל את תדירות החלפת החיתול. ניתן גם לנסות להחליף מותג של חיתולים. אם התפרחת מלווה בפטרת, ניתן להיעזר במשחת החתלה בייבי אגיסטן. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות