רסיטל לעומת ציפרמיל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/05/2015 | 21:38 | מאת: סמדר

שלום אני חברה חדשה במכבי ועדיין לא הוסדר אישור קבלת ציפרמיל, אותה נוטלת כבר כמה שנים והיא טובה לי. קיבלתי רסיטל במקום ויש לי עוויתות בגרון וצרידות בעקבות השימוש בה. מבקשת עצה. תודה.

סמדר שלום, עד שיסדירו לך אישור לקבלת תכשיר מקורי, תוכלי לרכוש ציפרמיל באופן פרטי ולבדוק אם התופעות שאת מתארת חולפות. תוכלי לשמור קבלות, בתנאים מסוימים ניתן לדרוש החזר (צריך לוודא מול הקופה אם הם אכן מחזירים את ההפרש). אם את סובלת מקשיי נשימה, פני מידית לעזרה רפואית. ליאת

26/05/2015 | 13:30 | מאת: סמדר

עולה הציפרמיל. לצערי אני לקוח מוגבל חמור, עם מינמום משאבים שוב תודה רבה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות