עור מעורב-שמן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/04/2015 | 00:05 | מאת: אנונימי

הי אחרי ביקור אצל רופא עור לפני כמעט חודש אני משתמשת בסבון אקניל (שקניתי מבית מרקחת), אני מחפשת גם כן קרם פנים שיתאים לעור שלי שנוטה לאדמומיות בנוסף לנוקביות פתוחות.. אשמח אם תוכלי לעזור (נסיתי הרבה דברים קוסמטיים ולא יודעת מה יותר טוב :/ ) תודה מראש!!

שלום, מומלץ להשתמש בקרם לחות ללא שומן, שמתאים לעור שמן או מעורב. אם האדמומיות נובעת מסבוריאה יש קרמי לחות כמו סבו-עור, סבוקאלם או סבו-מדיס שמטפלים בבעיה בצורה יעילה. ניתן להתייעץ עם יועצת קוסמטיקה לגבי מי-פנים עם אפקט מכווץ על הנקבוביות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות