מגרנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/04/2015 | 20:41 | מאת: רחל

היי ליאת. הבת שלי סובלת כל הזמן מיגרנה חזקה. הבת שלי היא בת 25. אם יש לך בבקשה הצעה לטייל. והאם אפשר ללכת לדברים טבעיים. אודה לתשובתך.

רחל שלום, מיגרנה היא מצב רפואי שגורם לפגיעה משמעותית באיכות החיים בזמן התקף, ולכן לדעתי, הטיפול התרופתי הוא עדיף במצבים חמורים. חשוב שתהיה אבחנה של מיגרנה ע"י נוירולוג, כי את מציינת שמדובר בכאבים שנוכחים "כל הזמן", ובעוצמה גבוהה. יש לפנות לרופא לקבלת מרשם לתרופות לטיפול במיגרנה (ממשפחת הטריפטנים). כשיש התקפים בתדירות גבוהה, ניתן לשקול מתן טיפול מונע ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות