אוזניים סתומות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/04/2015 | 22:33 | מאת: ליז

היי ערב טוב אני נתקלתי בכאב באוזן ליפני חודשיים ובמשך שבוע ימים אוזניים סתומות ליפני יומיים זה שוב חזר על עצמו בביקורת אצל רופאת משפחה באוזן אחת נמצאה דלקת קיבלתי אנטיביוטיקה אבל יותר מפריע לי שזה חוזר על עצמו שהאוזניים ממש סתומות ויש ירידה בשמיעה בשתיהם אז אייך רק באוזן אחת הובחנה דלקת

ליז שלום, ייתכן והירידה בשמיעה נובעת מהצטברות נוזלים באוזן או מהצטברות שעווה באוזן, ולאו דווקא מדלקת. כדאי לברר את הסיבה המדויקת לירידה בשמיעה אצל רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות