דסלורטדין ותרופות אחרות לאלרגיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/04/2015 | 08:36 | מאת: יעל

שלום, קבלתי מרשם מאף אוזן גרון לדסלורטדין - קבלתי קופסה של 15 כדורים ועד עתה התכשיר מאד עוזר, יותר מאשר תכשירים אחרים, ללא מרשם רופא, שנסיתי. השאלה שלי היא האם ניתן לקחת את התכשיר על בסיס יחסית קבוע הנזלת שלי היא אלרגית, ונמשכת לאורך כל השנה. יש תקופות קשות יותר - כמו עכשיו, באביב. האם הדסלורטדין ניתן גם ללקיחה של מס חודשים? או שאצטרך לעבור לתרופות אחרות ללא מרשם רופא, שפחות עזרו לי?

יעל שלום, אם התרופה יעילה, נסבלת מבחינת תופעות לוואי, ואינה מתנגשת עם תרופות אחרות, ניתן לקחת לפרק זמן ממושך על פי שיקול דעתו של הרופא המטפל (מכיוון שמדובר בתרופת מרשם). בעונות/תקופות שבהן הסימפטומים פוחתים או מפסיקים, ניתן לעשות הפסקה בטיפול. ליאת

15/04/2015 | 12:56 | מאת: יעל

מנהל פורום תרופות ורוקחות