דזורן בהנקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/02/2015 | 16:05 | מאת: אורלי

שלום , הלילה(חמישי) התחיל לי כאב באוזן הופנתי למיון ושם אמרו לי שיש לי דלקת נתנו לי אוגמנטין וטיפות דזורן . הבהרתי לרופא שאני מניקה וכרגע אני קוראת שזו תרופה שעוברת בהנקה ועלולה להזיק. מה עליי לעשות והאם יש תחליף לטיפות אלו לאוזן ? תודה ושבת שלום אורלי

אורלי שלום, אין איסור גורף להשתמש בטיפות אלה במהלך הנקה, אך יש צורך להתייעץ עם רופא. בכל מקרה, אם אין פגיעה בשלמות עור התוף, הסיכוי לספיגה של הטיפות לדם הוא קטן מאוד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות