משכך כאבים לתינוקות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/02/2015 | 23:17 | מאת: ילנה

שלום. יש לי תינוקת בת 8 חודשים. היא לא אוהבת אקמול סירופ.מה אני יכולה לתת לה חוץ מסירופ.נראה לי שזה מתוק לה מדי.האם יש אופציות אחרות לתת לה משכך כאבים? האם אני צריכה מרשם?

ילנה שלום, קיימים מגוון משככי כאבים ומורידי חום, שמתאימים לגיל 8 חודשים. טיפטיפות נובימול- מכילות את אותו החומר הפעיל כמו אקמולי, אך התכשיר יותר מרוכז ומצריך מנה קטנה יותר. סירופ נורופן או אדויל- מכילים חומר פעיל שונה מאקמולי (ניתנים מגיל 6 חודשים ללא מרשם רופא). אופציה נוספת היא שימוש בפתילות (נרות). יש לקרוא את העלון לצרכן לפני השימוש. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות