זמן השפעה גבאפנטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/02/2015 | 16:13 | מאת: שלומי

שלום, אושפזתי כשבועיים בבית חולים עקב נוירופתיה חריפה בכפות הרגליים שבעקבותייה יש לי קושי משמעותי. הנוירולוגים שם נתנו לי בהדרגה גאבאפנטין עד למינון של 2400 מ"ג ליום ושחררו אותי בתקווה שזה יקל על הכאבים, זה לא ממש עוזר לי רציתי לשאול אם ניתן להגדיל את המינון ל3600 מג ליום ? תודה

שלומי שלום, כל שינוי במינון ייעשה בהוראת רופא בלבד. מינון של 3600 מ"ג ניתן עד כה למספר קטן יחסית של אנשים ולפרקי זמן קצרים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות