כולין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/02/2015 | 11:15 | מאת: עוז

שלום ליאת בן 65-עד כה נטלתי 3-100 מ'ג,(300) פוספוטידילסרין(פ'ס),לפני אימון גופני עצים. כעת יש לי מוצר שיש בכל כמוסה...100מ'ג פ'ס ובנוסף...100מג'כולין(ככולין ביטראט) שאלתי: כיון שפ'ס הוא גם כולין האם יש לחשב זאת כ600מג'?כלאמר כאילו כל כמוסה 200מג'? או שיש שונות בין שני חומרים אלה מה ההברל ,והמשותף,בין שני החומרים עבור המוח ולהורדת הקורטיזול

עוז שלום, פוספטידיל סרין ופוספטידיל כולין הם פוספוליפידים המהווים מרכיב עיקרי בקרומי התאים בגוף ובמוח. לשניהם מייחסים תכונות של שיפור ריכוז וזיכרון. פוספוטידיל סרין ניתן לספורטאים בהקשר של הפחתה ברמות קורטיזול ובכך כנראה הפחתת פירוק שריר. לפוספטידיל כולין מייחסים תכונות של שמירה על הכבד והפחתת רמות כולסטרול. ליאת

26/02/2015 | 20:21 | מאת: עוז

ראשית תודה על תשובותיך המהירות והמדויקות ועוד שאלה-כמה כמוסות של 100פ'ס +100כולין רצוי לקחת לפני אימון עצים? תודה מראש עוז

מנהל פורום תרופות ורוקחות