פורסיגה 10 מג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/12/2014 | 00:26 | מאת: אסי

שלום, אני מבקש לדעת האם הכדור לחולי סוכרת בשם פורסיגה מוכר בארץ כי הוא לא בסל התרופות קניתי אותו פרטי בטלפארמה ב 289 ¤, ואם הוא אכן מוכר האם הוא כדור שהוכיח את עצמו בארץ קיבלתי מינון בבוקר אחרי הארוחה גלוקופז + פורסיגה הרופא הסביר לי שכל כדור פועל בצורה אחרת מהכדור המקביל. מעולם לא חוויתי היפו ואני מעט חושש שלא תיהיה צניחת סוכר משמעותית אני לא מאטזן כרגע. תודה

אסי שלום, התרופה מוכרת בארץ, אך עדיין לא נכנסה לסל הבריאות. ברר בקופת החולים שלך אם יש הנחה ללקוחות הביטוח המשלים. בחו"ל קיים כדור המשלב את פורסיגה עם גלוקופז' וזהו שילוב מקובל. זה נכון שכשמשלבים מס' טיפולים נגד סכרת, הסיכון להיפוגליקמיה עולה, אך עדיין מדובר בסיכון נמוך. יש צורך במעקב כדי לוודא שאתה מגיע לאיזון. ליאת

19/12/2014 | 23:54 | מאת: אסי

תודה מקרב לב על התגובה העניינית, חג שמח ושבת שלום.

מנהל פורום תרופות ורוקחות