טריטייס וצריבה ופצעים בקצה הלשון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/12/2014 | 19:51 | מאת: מוטי

פרופ' ק. מומחית לרפואת הפה בבית חולים אמרה לי שבנוסף לטיפול שנתנה לי עלי לבקש להחליף את הכדור טריטייס ליתר ל.ד . בכדור אחר מאותה משפחה. איזה כדורים קיימים מאותה משפחה ומה מומלץ?? יש לציין שלמרות שאני מקבל טריטיס שנים רבות לדעתה התופעה יכולה לפעול כיום. והפסקת השימוש בה יעזור בפתרון הבעיה שלי בתודה מןטי

מוטי שלום, בהרבה מקרים תופעות לוואי כאלה עלולות להופיע גם בתרופות שונות מאותה המשפחה. מומלץ להתייעץ עם רופא לגבי תרופה חליפית. ייתכן והוא ייתן תרופה ממשפחה כימית מקבילה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות