האם הומאופתיה מותרת בהריון והנקה ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/11/2014 | 02:09 | מאת: יעל

האם תכשירים הומאופתיים מותרים בהריון והנקה והאם תכשיר של דר סמואלוב טיפות שונות למבוגרים מותרות אחרי מיהול במים גם לתינוקות?תודה

יעל שלום, מכיוון שהומאופתיה לא מכילה חומרים פעילים, אלא את הזכרון של החומר הפעיל, ובעצם פועלת ברמה אנרגטית, לא אמורה להיות בעיה בשימוש בהריון ובהנקה וגם לתינוקות. הבעיה היחידה שיכולה להיווצר היא משימוש בטיפות המכילות אלכוהול בתינוקות. הטיפות של ד"ר סמואלוב שמיועדות לתינוקות מכילות ריכוז אלכוהול נמוך יותר. חשוב לציין שמשרד הבריאות עומד להגביל את השימוש בתכשירים המכילים אלכוהול לתינוקות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות