כיני ערווה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/11/2014 | 18:37 | מאת: ATANDT

היי, גיליתי היום שכנראה נדבקתי בכיני ערווה , וא ני מעוניין לטפל בזה כמה שיותר מהר, מבירור באינטרנט ראיתי שניתן לרכוש תכשירים ללא מרשם רופא בכל בית מרקחת, פריודרם או כל תכשיר שמכיל פרימתרין, אבל מבדיקה שעשיתי בכמה בתי מרקחת שונים לא מצאתי אף תכשיר, הם פשוט לא קיימים , במה אוכל להשתמש על מנת לטפל בבעיה? תודה רבה

שלום, אכן פריודרם, שהוא תכשיר המתאים לטיפול בכיני ערווה, אינו זמין בשוק יותר. מכיוון שכך, כדאי לפנות לרופא שימליץ על תכשיר במרשם רופא. ליאת

23/11/2014 | 03:59 | מאת: חסוי

אני רוצה להבין יש דבר כזה פעם ראשונה שאני שומעת

מנהל פורום תרופות ורוקחות