תינוק נולד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/11/2014 | 17:48 | מאת: חן ביטון

תינוק בן חודש הצורך כרגע רק ויטמין d . יש עוד משהו שצריך להוסיף כמו ברזל ?!?

21/11/2014 | 11:52 | מאת: לליאת

למה התינוק שלי כמאט כול ארוחה מגהק?! מה אני צריכה לדעת על זה ?! ועניין הגראפס באמת מתסכל לוקח גם המון זמן לשחרר !!

חן שלום, בשלב זה נותנים רק תוסף של ויטמין D. בגיל 4 חודשים מקבלים גם תוסף ברזל, על-פי הנחיות שתקבלי בטיפת חלב. ליאת

שלום, אם התינוק מגהק אחרי כל ארוחה, צריך לבדוק את טכניקת ההאכלה. אולי הפטמה של הבקבוק לא מתאימה והאוכל יוצא מהר מדי. התייעצי בטיפת חלב. ליאת

22/11/2014 | 00:00 | מאת: חן ביטון

אני משתמשת בטומי טיפי וביפריי זה שלב ראשון !

מנהל פורום תרופות ורוקחות