האם ניתן לשלב שחייה בזמן טיפול אנטיביוטי?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/10/2014 | 08:46 | מאת: אלינה

שלום רב, התחלתי ליטול מינוציקלין כנגד פצעונים, אני אמורה ליטול את הכדורים במשך חודש ימים. הבנתי שבזמן מחלה וטיפול אנטיביוטי, ספורט לא מומלץ ככ. אם זאת, הרי שלא מדובר במחלה של ממש אלא בפצעונים. האנטיביוטיקה עצמה מחלישה את הגוף מאד? מה מומלץ במקרה זה? תודה!

אלינה שלום, בעיקרון, אין מניעה לעשות פעילות גופנית מתונה בזמן טיפול במינוציקלין. יש להקפיד על הוראות הנטילה ולהקשיב לגוף. אם את מרגישה שזה מחליש אותך, הפחיתי בפעילות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות