lasix 10 oral solution

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/10/2014 | 06:21 | מאת: יקי

שלום רב,באיזה אופן יש לקחת את לסיקס 10 בשתייה ? ). האם על בטן ריקה כמו פוסיד ? 2). לפי הוראת הרופא נטלתי 4 כדורי פוסיד ליום . כלומר 160 מ"ג ליום . האם כאשר אני נוטל לסיקס 10 בנוזל עלי ליטול אותו מינון ? בברכה יקי

יקי שלום, את התמיסה לוקחים באותו אופן כמו הכדורים. ניתן לקחת אחרי אוכל. המינון אמור להיקבע ע"י הרופא המטפל. אם אתה לא יודע איך להמיר מ"ג ל- מ"ל, אנא ציין כמה מ"ג אתה אמור לקבל ביום ומהו ריכוז התרופה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות