שימוש בקרם לחות עם חומצה הילארונית, עם מדללי דם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/10/2014 | 11:11 | מאת: רחלה

שלום ליאת אני בת 46 מטופלת בקומדים וקרטייה מגיל 14... אתמול רכשתי סדרת קרמים חדשה של קרליין - אשר במרכיביה הפעילים קיימת חומצה הילארונית. חברתי שעובדת בחברת תרופות הזהירה אותי שלא להשתמש במוצרים שרכשתי (קרם יום, לילה, סרום וקרם עיניים) האם להמנע משימוש בקרמים שיש בהם את החומצה? לסדרה קוראים Anty Gravity והיא סדרה חדשה. תודה רח

רחלה שלום, אני לא רואה מניעה להשתמש בקרם המכיל חומצה היאלורונית במקביל לקומדין. ליאת

22/10/2014 | 14:00 | מאת: רחלה

מנהל פורום תרופות ורוקחות