כדורים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/10/2014 | 09:42 | מאת: משה

שלום רב קיבלתי 2 סוגי כדורים האחד ליטורבה 20מג והשני תוריד גם 20 מג האם הם לא חופפים כשקראתי את העלונים נראה לי ששניהם למעשה מיועדים לכולסטרול להורדת שומנים וכו או אולי אני טועה ותוכלי יותר לפרט לשם מה הכדורים אני התחלתי לקחת בלילה את הליטורבה ואת תוריד זה חדש בשבילי כך שאני מתלבט בנושא תודה על התשובה

משה שלום, ליטורבה ותוריד זו אותה תרופה, לאותה מטרה. ההבדל ביניהן הוא בשם (כי כל אחת מיוצרת ע"י חברה אחרת). לכן, אתה לוקח או ליטורבה או תוריד ולא לוקח את שתיהן ביחד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות