תכשיר לכיני ערווה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/10/2014 | 17:31 | מאת: רן

שלום, לצערי נדבקתי בכיני ערווה. הלכתי לבית מרקחת ונתנו לי תרסיס בשם "זבנג" של חברת life. בעיקרון רשום שזה מיועד לכיני ראש אז רציתי לשאול האם זה גם יעבוד נגד כיני ערווה? תודה מראש.

22/10/2014 | 10:52 | מאת: אורי

א. לייף שייכת לסופרפארם אולי תשאל אותם ב. בדיחה כן?

רן שלום, אין תכשירים תרופתיים ללא מרשם רופא המתאימים לבעיית כיני הערווה. אם אתה מעוניין בתכשיר תרופתי, עליך לפנות לרופא. התכשיר "זבנג" מיועד לטיפול בכינת הראש, למיטב ידיעתי. ייתכן ובגלל שמדובר בתכשיר בעל מנגנון פיזיקלי תהיה איזושהי יעילות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות