נוברינג ופן רפא וי קיי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/10/2014 | 09:04 | מאת: מירי א

שלום רב! אחרי הפסקה של מס' חודשים, לפני 3.5 שבועות חזרתי להשתמש בנוברינג. קיימתי יחסים בשישי 17/10 כאשר החל משבת 18/10 התחלתי בטיפול של פן רפא 1000 מ"ג פעמים ביום. האם יש לי ממה לחשוש? אציין כי אתמול הוצאתי את הטבעת ושמתי חדשה לשימוש רצוף. תודה על העזרה

מירי שלום, ההמלצה היא להשתמש באמצעי מניעה נוסף (קונדום) במהלך הטיפול האנטיביוטי ועוד שבוע אחריו. כשהטיפול האנטיביוטי ממשיך אחרי זמן הוצאת הטבעת, יש להחליף את הטבעת הישנה בחדשה מייד, ללא הפסקה של שבוע, כפי שעשית. הסבירות להריון במקרה שלך היא נמוכה. ליאת

20/10/2014 | 14:57 | מאת: מירי

לא עשיתי הפסקה של שבוע. הוצאתי והכנסתי חדשה מיידית. בכל מקרה מה שהלחיץ אותי שזו חפיסה ראשונה וגם הכנסתי את הנוברינג כמה ימים לאחר תחילת המחזור. אז לקחתי פוסטינור לאחר 45 שעות בערך .. מקווה שיהיה בסדר

מנהל פורום תרופות ורוקחות