חרדות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/10/2014 | 22:11 | מאת: עדי

אני חרדתית כח יום מפחדת כי אני מרגישה שאני עומדת למות דיי נמאס לי הלכתי לקבל טיפול אצל פסיכולוגית זה עזא לזמן מסוים ועכשיו זה חזר אני לא מטופלת בכדורים כיום אני חוששת לפתח אלרגייה לדברים ואני מרגישה שאני מפתחת אלרגייה לכל דבר ועומדת למות כל יום אני לא רוצה כדורים אבל אני כן רוצה לטפל בזה העםם יש לך מה ליעץ לי

עדי שלום, אם אינך רוצה טיפול תרופתי, תוכלי לנסות רפואה משלימה: רפלקסולוגיה, פרחי בך, הומאופתיה, דיקור, ועוד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות