דחוף עזרה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/10/2014 | 06:06 | מאת: ריקי

הי אני ממש מצטערת שהתחלתי עם הכדור הנורא הזה הרופא שלי לא עונה במרפאה בבקשה תענו לי אם אני מפסיקה אני מייד מקבלת? סהכ לקחתי בערך 6 ימים אני מרגישה מנופחת כמו לפני מחזור והחתונה ביום ראשון ואני ממש בדיכאון אם אפסיק לקחת מיד אקבל? ואם לא האם הנפיחויות רק ילכו ויתגברו? כאילו הגוף מחכה לווסת?! תודה

ריקי שלום, אם את לא משיגה אץ הרופא שלך, נסי רופא אחר. ייתכן ויחליף לך את התרופה לסוג אחר. כמו שציינתי, אי אפשר לצפות מראש מתי תקבלי. זה יכול לקחת בין 3 ל-10 ימים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות