טיפול בהתקררות במהלך היריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/09/2014 | 17:04 | מאת: רותם

שלום ליאת, מזה שלושה ימים שאני סובלת מצינון כבד, המון נזלת וגודש באף ובגרון וקושי בנשימה. בנוסף, טמפרטורת הגוף היא 37.5 ויש תחושה של חולשה כללית. ברצוני לשאול מהו הטיפול האפשרי למצבי במידה ואני בהיריון? לא רוצה להגיע למצב של סינוסיטיס וכדומה... אך אינני יודעת איזה טיפול יכול להתאים במצבי. בברכה ובתודה מראש, רותם.

רותם שלום, מכיוון שציינת חום קל וקושי בנשימה, אני ממליצה לפנות לרופא. באופן עקרוני, מרבית התרופות דורשות התייעצות עם רופא טרם נטילתן בהריון. תוכלי להיעזר במי מלח/ים לאף ובתכשירים הומאופתיים ללא חשש. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות