חיפה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/09/2014 | 15:52 | מאת: חלי

הי ליאת אני ובעלי מתכננים הריון שני , מחר אני צריכה לקבל בשבוע האחרון אני מרגישה עייפות. ורצת כאבים בחזה אבל זה לא משהו שמעיד על הריון כי אלו יכולים להיות גם סימנים דל מחזור .... אני כבר מחכה לעשות בדיקה ולגלות חיובי פולגת וחוששת. מהתשובה שמה שזה לא יהיה. את ממליצה כן לעשות עוד היום אן לחכות כמה ימים שוב מזכירה המחזור צפוי למחר .....

חלי שלום, אם אינך יכולה לחכות, אז תוכלי לרכוש בדיקת הריון רגישה במיוחד, שיכולה לזהות הריון עוד לפני שיש איחור. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות