ויטמין B2

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/09/2014 | 12:22 | מאת: אבי

שלום בן 27 מעל שנה כבר סובל מאודם יובש וחתכים בזווית הפה. רופא העור טען שזה כמו פטריה ונתן לי הידרואגיסטן זה באמת העביר את הבעיה אבל זה כל פעם חוזר לאחר כמה זמן. הB12 שלי תקין. הבנתי שזה קשור לחוסר בB2 האם כדאי לנסות לקנות ויטמין B2 מבלי לדעת האם חסר לי יכול לעשות נזק? ואם כן מה קונים? או אולי משחה? אשמח ליעוץ ותשובה במה אפשר לעשות תודה

אבי שלום, הטיפול נגזר מהאבחון. בהידרואגיסטן יש גם מרכיב אנטי-פטרייתי וגם מרכיב אנטי-דלקתי, כך שלא בטוח מה עזר בתכשיר. ויטמיני B הם מסיסי מים ולא נאגרים בגוף, לכן לא אמורים לגרום לנזק. חשוב למנוע את היובש. משחות שניתן למרוח בזויות הפה הן: בפנטן פלוס, S.O.S-דרמל או משושת. ליאת

19/09/2014 | 17:40 | מאת: אבי

ניסיתי בפנטן פלוס וזה דווקא עושה לי את האיזור יותר אדום. אני כרגע משתמש במשחה לאם המניקה לשימון. אני אקנה את הדרמל או המשושת הם טובות לאיזור? ובנוגע לויטמין האם את ממליצה לי לקנות קומפלקס B לתקופה ולראות אם יש שיפור? או להסתפק רק במשחה?

מנהל פורום תרופות ורוקחות