סובל ממתח ושרירים תפוסים וקליקים מרובים בעצמות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/09/2014 | 14:57 | מאת: חן

שלום רב, אני בעל מספר עסקים וכנראה שהלחץ והמתח לעתיד גורם לגופי תמיד להיות בחולשה מתמדת כל שניה אני צריך להמתח ויוצאים לי עשרות קליקים מעצמות כנראה מרוב מתחת ועומס נפשי, לעיתים אני לוקח אתופן וזה דיי משחרר לי את המתח בשרירים, האם זה נכון לעשות?

חן שלום, הכי נכון זה להקשיב לגוף. הייתי מנסה להרגיע את המתח באמצעים טבעיים או אפילו רפלקסולוגיה. אם אין לך התוויית נגד ויש לך מרשם מרופא, אין מניעה לצרוך אתופן לפרקי זמן קצרים. לא ציינת את גילך, אך אני מניחה שאתה מתחת לגיל 65. אם יש מחלות רקע או שאתה נוטל תרופות כרוניות, התייעץ עם רופא לפני נטילת התרופה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות