פרוברה ודפו פרוברה-דחוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/09/2014 | 16:10 | מאת: שי

קיבלתי פרוברה 5 מ"ג לקבלת מחזור, 2 כדורים ביום למשך חמישה ימים. עוד לא לקחתי וראיתי שבדפו פרוברה יש סכנות ואזהרוצ רבות עד כדי יציאתו מהמדפים.. האם פרוברה ודפו פרוברה זה אותו דבר?

שי שלום, בשני התכשירים יש את אותו חומר פעיל, אך מדובר בתכשירים הניתנים לסיבות שונות ובאופן שונה. דפו פרוברה היא זריקה למניעת הריון שיוצרת מעין מאגר של החומר הפעיל בשריר, והוא משתחרר לאיטו לזרם הדם במשך כ-3 חודשים. שימוש בדפו-פרוברה עשוי לגרום דווקא לחוסר מחזור. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות