אמא מניקה סובלת מאסטמה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/09/2014 | 00:07 | מאת: נור

שלום לך אני נור סובלת מאסטמה מאז שנולדתי. I have asthma since I was born. I am a breast feeding mother. can seretide diskus pass into breast milk ? can it affect my baby ? please help me because I was used to take ventolin. but it doesn't help me anymore. and I tried yesterday seretide discus which I used to take it before lactation. yesterday it helped me a lot. and I had just one asthma attack

נור שלום, אין מספיק מידע לגבי בטיחות השימוש בסרטייד בהנקה. מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל וגם עם מרכז לייעוץ טרטולוגי. רופא שמכיר את מצבך הרפואי יוכל לייעץ לך לגבי המשך טיפול בהתקפי האסתמה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות