לחץ דם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/08/2014 | 13:07 | מאת: יפה

שלום רב רציתי לדעת אם כדור אמלו,נורווסק , ואמלודיפין, פועלים באותו צורה ואמלו עשה לי תופעות לוואי של שעול גירוי בגרון וליכה ובצקת ברגל ימין. האם יש תחליף?תודה מראש יפה

יפה שלום, אמלו, נורווסק ואמלודיפין הם שמות שונים של אותה תרופה (אותו חומר פעיל, אך מחברות שונות). עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי החלפת הטיפול. הרופא יכול להחליט על תרופה שונה מאותה משפחה כימית כמו אמלודיפין או על תרופה ממשפחה כימית ומנגנון פעולה שונים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות