תמצית עלי מרווה רפואית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/08/2014 | 00:18 | מאת: יוני

שלום בן 40 סובל מהזעת יתר בכל הגוף (כך שטיפול מקומי לא מתאים עבורי). קראתי שצמחח המרווה רפואית (ניתן להשיג או בחליטות או בכמוסות של סולגאר) יכול להועיל לייבש את הזיעה. כתוב גם שיש לו תכונות של כיווץ כלי דם. מאחר ואני סובל מלחץ דם גבולי/לעיתים קצת גבוה (לא מטופל בתרופות), רציתי לשאול האם יש בעיה בנטילת תוסף/חליטה של צמח המרווה? תודה

יוני שלום, במצבי יתר לחץ דם יש להתייעץ עם רופא בטרם השימוש בתכשיר זה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות