צלקת שנגרמה כתוצאה משריטה של ילדה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/08/2014 | 00:23 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 24 ולפני כשבוע ילדה קטנה שרטה אותי בפנים תוך כדי משחק. עבר כבר שבוע ועדיין נותרה שריטה אדומה על הפנים שלי (באזור גומות החן) ואני ממש מודאגת שזה ישאיר לי צלקת במקום. יודגש שעד כה השתמשתי במשחת תינוקות ובמשחת סינטומיצין. מה עליי לעשות כדי למנוע הותרת צלקת במקום?

17/08/2014 | 00:25 | מאת: מיכל

אציין כי על פניו היה נראה שהפצע שטחי ולא עמוק אבל האדמומיות לא עברה, אפילו שחלף כבר שבוע! ט=ויש סימנים מלחיצים של מתיחה במקום...

מיכל שלום, חשוב להימנע מחשיפה של הצלקת לשמש. ניתן למרוח ג'ל למניעת הצטלקות כגון קלו-קוט (קיים גם תכשיר כזה עם הגנה מהשמש). אם יש חשש לזיהום, יש לפנות לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות