שחור על העניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/07/2014 | 20:53 | מאת: יוגב

אני בן 40 בריא בלי עם הרע עובד יש לי שינה טובה ולכן אני לא יכול להסביר מדוע יש לי עגולים שחורים מסביב לכל העין אומרים שזה מחוסר שינה אבל אני ישן מצויין ניסתי גם כמה סוגים של קרם עיניים אך ללא הואיל האם יישנם כדורים להורדת העיגולים המובלטים בצבע? מימה זה נובע? והאם יש משחה מיוחדת המטפלת בזה?

יוגב שלום, הופעת כתמים שחורים קשורה לא רק לעייפות. יש קשר לגיל, צבע העור, מבנה העין וכו'. אין טיפול תרופתי לבעיה. חשוב לשתות הרבה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות