פגמציה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/07/2014 | 17:24 | מאת: רציתי לשאול מה עושים עם יש כתם שחור ב

30/07/2014 | 17:34 | מאת: רוית

כתם שחור בשפם

רוית שלום, הטיפול בכתמי פיגמנטציה מורכב מקרם הבהרה ומהגנה מהשמש. קרמי הבהרה יכולים להיות תרופתיים או קוסמטיים. ניתן גם לקבל מרופא עור מרשם להכנה רוקחית המכילה מרכיבים בריכוזים מותאמים אישית לך. קרם תרופתי ללא מרשם רופא הוא esomed, אך יש כרגע חוסר שלו במלאי. קרם קוסמטי הוא clairial. במהלך הטיפול יש להימנע מחשיפה לשמש, ולהשתמש בקרם הגנה טוב. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות