עצירות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/07/2014 | 21:51 | מאת: אמירה

שלום, אני סובלת מעצירות.. רוב הזמן אני מרגישה שיש לי צואה אך לא מצליחה להוציא!!! מה ניתן לעשות על מנת להקל ולפתור את הבעיה?! תודה

אמירה שלום, טיפול בעצירות ממושכת מצריך שינוי באורח חיים. הקפדה על שתיה מרובה, הגברת צריכת הסיבים בתזונה ופעילות גופנית מתונה, כמו הליכה. ישנם מגוון תכשירים לטיפול בעצירות טבעיים ותרופתיים. התאמתם נעשית לפי אופי הבעיה (נקודתית או כרונית), נוחות המשתמש, אורך הטיפול, מחיר וכולי. תוכלי לנסות תכשירים טבעיים לתקופה קצרה או תוסף סיבים מלאכותי שמתאים לשימוש ממושך יותר (פועל יותר לאט, אך באופן שדומה יותר לתהליך הטבעי של בגוף). ישנם גם תכשירים ל"ריכוך יציאות" כמו פגלקס או נורמלקס. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות