האם השום מתחיל להיות מסוכן במינון מסויים?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/04/2014 | 15:38 | מאת: טילי

היי ליאת, מאז שהיתה לי דלקת בגרון והיא עברה בעזרת 8 שיני שום (דיי לא טריות) ב-12 שעות אני מעריכה את השום מחדש ואת התכונות הכל כך אנטי דלקתיות שלו. השאלה שלי האם במינון מסויים עלול השום להיות מסוכן לגוף כפי שהוא מסוכן לחיידקים התוקפים אותו? ואם כן מה המינון ומהן הסכנות?

טילי שלום, שום בכל מינון יכול לגרום לגירוי של מערכת העיכול, תלוי ברגישות של מי שצורך אותו. מעל 3 גרם ליום, ייתכנו הפרעות למערכת קרישת הדם. במינונים גבוהים יותר, ייתכנו בעיות נשימה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות