שימוש בטראלון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/04/2014 | 21:13 | מאת: הקוסמטיקאית

השתמשתי בטראולון threolon על משטח גדול והרבה משחה ובמשך שעה וחצי. האם יכול להגרם נזק ללקוחה?

שלום, אם מדובר בשימוש חד פעמי, על עור שלם הסיכון לנזק הוא נמוך. במקרים נדירים תתכן פגיעה במח העצם ובספירות הדם. ייתכן גם גירוי מקומי. אם העור היה חבוש או אטום, הסיכון לתופעות לוואי גדל. מצורף עלון לצרכן של התכשיר: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Threolone_pt_1343632803372.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות