צינון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/04/2014 | 13:33 | מאת: מירב

שלום. יש לי צינון קשה כבר יותר משבוע. במקביל יש לי סטרפטוקוקוס בגרון ולוקחת אנטיביוטיקה בשם פן רפה. הצינון בלתי נסבל ולכן התחלתי לקחת פראמול אף ליום ולילה אבל נשאר לי רק ליומיים. יש לי סוג נוסף בבית בשם אקמול צינון.גם נשאר מעט. ליומיים. שאלתי האם חובה להמשיך את אותו הסוג או שיכולה לסיים סוג אחד ולהמשיך את השני?

15/04/2014 | 13:38 | מאת: מירב

פארמול אף התחלתי הבוקר. מה שנשאר בחפיסה רק ליומיים

מירב שלום, אין בעיה להחליף בין פראמול אף לאקמול צינון. צריך לשמור על הפרש של 6 שעות ביניהם כי מדובר בתכשירים מקבילים. מטרת תרופות אלה היא הקלה על סימפטומים של צינון, חום וכאבים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות