תרופה אנטיאלרגית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/04/2014 | 09:12 | מאת: נדין

אני נוטלת תרופה אנטיאלרגית באופן קבוע ומשאף המונע אסטמה.. האם צריך להפסיק לקחת תרופות אלה כמה חודשים לפני היריון?? או בזמן נטילת חומצה פולית לפני ההיריון?? שמות התרופות - מיזולן. והמשאף קיו-ואר 100 אוטוהלר. תודה מראש.

נדין שלום, אנא ראי את תשובתי הקודמת. אין התנגשות עם חומצה פולית. מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל לפני תכנון הריון כי ייתכן והוא ימצא לנכון להחליף לך את התרופות לתרופות ותיקות יותר שלגביהן יש יותר מידע על בטיחות בהריון. אין מניעה להשתמש בתרופות אלה לפני הריון. לגבי השימוש בזמן הריון, רק באישור רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות