Balfuria

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/04/2014 | 21:21 | מאת: shosh

אני סובלת מכאבים בירך שמאל מאז ספטמבר 2012 - הייתי אצל כמה אורטופדים - עשיתי כ 30 טיפולים פיזיוטרפיים כולל US וחשמל עשו לי במרפאת הכאב 3 זריקות שונות תחת רנגנט - כל הבדיקות אינן מראות מה הבעיה מיפוי עצמות - MER - צילומים - US - EMG ) אני עושה ספורט - התעמלות מים - טיולים - הליכות רוב הכאבים בסוף היום ובעיקר בלילה- במרפאת הכאב נתנו לי TRAMADEX OD 100 -לקחתי כדור ראשון בערב יום חמישי וביום שישי היה לי טיול - אחרי לילה ללא שינה (הכדור???) הרגשתי רע מאד לעורך כל הטיול - סחרחורת - חשק להקיא - ובכל זאת הלכתי (אני בת 76) הכדור היה אמור להקל עלי בלילות - אבל אני לא מעיזה לקחת כדור נוסף ממנו - אני לא יודעת על רגישות לתרופות (קצת לחץ דם - לוקחת חצי מהמינון המינימלי קצת סכרת - לא לוקות כלום אספירין 75 התחלתי לאחרונה) האם התרופה הזו הייתה יכולה לגרום לי להרגיש כל כך רע ? בברכה שוש

שוש שלום, התרופה עלולה לגרום לסחרחורת ולבחילות. תופעה זו חולפת עם השימוש בתרופה. במקרים מסוימים, ניתן להתחיל במינון נמוך ולעלות בהדרגה, כדי להתגבר על תופעות לוואי אלו. אנא עייני בעלון לצרכן כדי שתדעי מתי תופעות הלוואי מחייבות התייעצות עם רופא או לחילופין הפסקת טיפול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות