עצירות לאחר נטילת ספסמקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/04/2014 | 08:42 | מאת: אסף

לקחתי במשך חודשיים spasmex 30mg ליום. הפסקתי לפני כשבועיים ואני מרגיש שינוי ביציאות - תדירות יותר נמוכה וקושי ביציאה. האם יתכן שזה בהשפעת התרופה ? בעבר לא סבלתי מעצירות. תודה

אסף שלום, לתרופה זו יכולה להיות השפעה על היציאות. ברוב המקרים היא גורמת לעצירות ובמקרים נדירים יותר היא גורמת לשלשול. כמובן, שיכולות להיות גם סיבות אחרות לעצירות. חשוב לוודא שאתה שותה מספיק מים וצורך מספיק סיבים בתזונה (פירות וירקות, דגנים מלאים). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות