פטריה בציפורן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/03/2014 | 21:56 | מאת: ליטל

התחילה לי פטריה בציפורן בהתחלה ממש בקטנה הייתי אצל רופא עור והוא נתן לי לק רפואי חשבתי שזה קצת נרגע אז הפסקתי עם הלק אבל משבוע שעבר הרגשתי כאבים בבשר למטה ונראה לי שיש קצת מוגלה מתחת לציפורן למטה מה עושים??? אייך ניתן לטפל?

ליטל שלום, השימוש בלק רפואי נגד פטרת ציפורניים אמור להימשך מספר חודשים, גם אם כבר יש הטבה במצב, כדי לוודא שאכן הבעיה נפתרה. לכן, לא מומלץ להפסיק טיפול באמצע. המוגלה והכאב יכולים להצביע על זיהום ולכן כדאי לפנות לרופא לבירור ולקבלת טיפול מתאים. בינתיים אל תחזרי לטיפול בלק, עד שרופא לא יבדוק מה קורה בציפורן. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות