שימוש באופטלגין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/03/2013 | 19:27 | מאת: שושי

לאחרונה אני מרבה לקחת אופטלגין לשיכוך כאבים.אני נוטלת 50 טיפות פעמיים ביום. האם זה מסוכן?האם זה יכול לגרום נזק? מה המינון המומלץ.?תודה מראש

שושי שלום, המנה שאת נוטלת היא בטווח המינונים המותר של הטיפול באופטלגין. גם בטווח המינונים המותר, אחרי שבוע טיפול רצוף, עולה הסיכון לפתח תופעות לוואי חמורות. פרטים נוספים בעלון לצרכן: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Optalgin_Drops_pt_1333000745837.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות