תרופה ROWATINEX

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/10/2011 | 10:19 | מאת: סלב

שלום לך שני . אני סובל מאבן בכליה ונתנו לי כדורים ROWATINEX וPROMNIX 0.4 רציתי לדעת על התרופות ועל התפקידן כי האבן עדין לא יצאה והכדורים לא עזרו .האם יש עוד תרופות שממיסות את האבן ? מודא מראש על התשובה

25/10/2011 | 13:44 | מאת: שני כרמי

שלום. שתי התרופות פועלות במנגנונים שונים, אך שתיהן מיועדות לזירוז יציאת האבנים. התרופות נחשבות יעילות וזהו בהחלט שילוב מקובל. אם אין הטבה במצבך לאחר מספר ימי טיפול, אנא חזור לרופא לביקורת והתייעצות. התרופות פועלות יותר על הרפיית השלפוחית וצינורות השתן ועל זירוז זרימת השתן ופחות על "המסת" האבן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות