דיאסרין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/10/2012 | 09:53 | מאת: קוהלת

שלום אני בחורה בת 20. יש לי דלקת כרונית בפרק הירך. הרופא שלי אמר לי לקחת דיאסרין (דיאטרים, ארט 50) וגם תוספי תזונה גלוקוזמין וכונדרואיטין. אני עושה זאת כבר חצי שנה בערך. במהלך הזמן הזה כמה פעמים לא היה לי מחזור וכשיש הוא פחות קבוע ממה שהיה קודם-או שהוא קל מאד ואין כמעט דימום, או שהוא בא מוקדם או מאוחר יותר מהצפוי, וכל מיני דברים כאלה. יכול להיות שאחד מהתרופות הנ"ל גורם לכך? אם כן מה לעשות? התרופות פוגעית לי בפוריות? תודה

קוהלת שלום, לא מצאתי קשר בין התכשירים שציינת לבין תופעות של אי סדירות ווסתית או בעיות פוריות. גשי לרופא נשים לבירור ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות