טרמדקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/08/2012 | 12:04 | מאת: גולדי

אני בת ארבעים וחמש סובלת מכאבים בכתף כתוצאה מדלקת גידים ובעיה בחוליות הצואר, עד כה טופלתי בארקוקסיה 90 מ"ג במשך 10 ימים וכמו כן באתופן לפי הצורך. כעת המליצה לי הפזיוטרפיסטית לקחת משכך כאבים טרמדקס 100 מ"ג אני לא מכירה את הכדור ורציתי לשמוע עליו. תודה גולדי

30/08/2012 | 14:40 | מאת: ליאת איבגי

גולדי שלום, התרופה טרמדקס מכילה את המרכיב הפעיל tramadol. זוהי תרופת מרשם המיועדת לטיפול בכאב בינוני או בינוני-קשה ממשפחת האופיואידים אך אינה נרקוטית. ניתן להשיג אותה במגוון צורות (טיפות, כדורים, כדורי מציצה), כחומר בודד או בתוספת חומרים אחרים. תופעות הלוואי הנפוצות ביותר שלו הן סחרחורת ובחילה. לתרופה פוטנציאל לגרום לתלות ולהתנגש עם תרופות אחרות. אין לתרופה אפקט אנטידלקתי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות