קרדילוק - קונקור 5 מ"ג , או - לרקפרס 10 מ"ג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/02/2012 | 02:48 | מאת: יקיר

ג.נ. שלום רב, איזה תרופה מהשתיים הנזכרות בכותרת זאת ידידותית יותר לגברים? פחות מפריעה, פחות פוגעת ביכולת יחסי מין (בתשוקה ובזיקפה)? בכבוד רב, ובתודה יקיר

28/02/2012 | 15:06 | מאת: שני כרמי

יקיר שלום. לגבי לרקפרס- לא מצאתי דיווחים על תופעות לוואי במע' המין. לגבי קונקור/קרדילוק- עשוי לגרום לאימפוטנציה ולפגיעה בחשק המיני. לבריאות.

22/03/2012 | 08:04 | מאת: colombos

בוקר טוב בעקבות ניתוח להסרת ערמונית עקב (מחלת סרטן) אני לוקח וייאגרה.בימים אחרונים בעקבות עלייה לא גדולה בלחץ דם אני מקבל קרדילוק 5 מ"ג - שאלה האם במהלך טיפול בקרדילוק מותר לי להשתמש בויגארה

22/03/2012 | 09:08 | מאת: יקיר

ג.נ. שלום רב, בהמשך לתגובתך הר"מ נשאלת השאלה: בהעדר דיווחים על תופעות לוואי במע' המין, (לגבי ה - לרקפרס, ויזודיפ) האם התשובה היא ברורה, וחד משמעית, האם התשובה היא לא, אין תופעות לוואי מהסוג הזה ? לגבי ה - לרקפרס, ויזודיפ בכבוד רב יקיר

מנהל פורום תרופות ורוקחות