מה כדאי לי ליבלוע כדי שלא אשמין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/06/2016 | 23:39 | מאת: יפעתי

לקחתי במשך שנתיים פלוטין ההרגשה היתה ניפלאה אך עליתי תשע קילו לכן הרופא הימליץ לי על פרוקסט שגרם לדיכוי התאבון ובמקביל לישון. הרופא שוב המליץ לי על סטרלין וגם זה בדומה לפלוטין מעלה את המישקל. אני שוקלת לקחת רמוטיב חברה אמרה שזה ללא תופעות לוואי מה כדאי לי לעשות אני מיתלבטת. אשמח שתיצרו איתי קשר בהקדם. יפעתי

יפעת שלום, כדי שאוכל לענות לך אני צריכה לדעת אם קיבלת את התרופות לטיפול בדיכאון או בחרדה? ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות