תופעות לוואי בעקבות שינוי מינון ציפרלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/05/2016 | 16:13 | מאת: מודאגת

שלום, אני נוטלת ציפרלקס 10 מ"ג כבר כמה חודשים בעקבות נסיון להפחית חרדות קלות. לאחרונה הועלה לי המינון ל 15 מ"ג - אותו אני נוטלת מזה כשבועיים. בשבועיים האחרונים שמתי לב שהחרדה שלי דווקא גברה ואני גם מתחילה לחוש דכאונות קלים. האם יתכן שזוהי תופעת לוואי של ההעאלה במינון? ואם כן - תוך כמה זמן זה צפוי לשכוך?

שלום, ייתכן שבעקבות העלאת מינון תחווי חרדות. ברוב המקרים זה חולף כעבור שבועיים. מכיוון שכבר חלפו שבועיים ואת גם מתלוננת על דיכאון, כדאי להתייעץ שוב עם הרופא המטפל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות