שילוב בין תרופות לליקובקטר...

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/05/2016 | 20:02 | מאת: יניב

שלום התגלה אצלי ליקובקטר פיורי ודלקת קשה בקיבה יש לי קשיי בליעה ואלרגיה לאבק. האם בסדר ליטול את התרופות פעמיים ביום ביחד: מוקסיפין פורטה תרחיף, נקסיום(מרסק במים), ופלג'יל תרחיף. בנוסף כולל פרוביוטיקה דייגיסט להחזרת חיידקים טובים. אם בנוסף אני יקח ויטמנים לגוף כמו ויטמולט כי קשה לי לאכול אפשר בימים האלה עם כל התרופות? ושאלה נוספת כל הטיפול הזה שאני לא אוכל מספיק וקצת חלש מותר אנטיביוטיקה בלי הרבה אוכל?

יניב שלום, ניתן לשלב בין התרופות. את הפרוביוטיקה צריך לקחת שעתיים אחרי האנטיביוטיקה כדי שתהיה יעילה. מותר לקחת את התרופות בלי הרבה אוכל, אבל כדאי לאכול משהו, אפילו קטן, כי פלאג'יל עלולה לגרום לכאבי בטן על קיבה ריקה. ניתן לשלב מולטיויטמין. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות